Debiteurenbeheer uitbesteden

Je debiteurenbeheer uitbesteden aan Collect heeft een aantal voordelen. Je krijgt sneller dan gemiddeld je uitstaande geld binnen en je besteedt minder tijd aan je debiteurenadministratie. Hoe kan dit? Je koppelt je bestaande boekhoudpakket (één van de 800 bestaande pakketten) aan ons opvolgingssysteem. Collect benadert je debiteuren vervolgens op een gestructureerde manier. Om dit proces optimaal te laten verlopen, gebruiken we een dynamische mix van e-mails, sms, brieven en telefonisch contact.

Debiteurenbeheer uitbesteden: Hoe werkt het?

Startpunt bij Collect is de eenvoudige koppeling van je bestaande boekhoudpakket (of via bestandsuitwisseling) aan ons opvolgingssysteem dat zorgt voor de hele workflow.

Jouw persoonlijke dashboard

Via het gebruiksvriendelijke online dashboard heb je in één oogopslag een duidelijk overzicht. Je kunt je totale debiteurenbeheer volgen en je hebt controle over de diverse fasen van het proces.

Happy Flow

Je debiteur wordt op een klantgerichte manier meegenomen in het betalingsproces, dit noemen wij onze Happy Flow. Van facturatie en beheer tot – als dat nodig is – incasso en daarna de deurwaarder. Het gemak van Collect debiteurenbeheer: je bespaart veel tijd en je debiteuren betalen rechtstreeks op je eigen rekening.

Gebruik eigen logo

De communicatie met jouw klanten verloopt met gebruik van jouw eigen logo en bedrijfsnaam. Op de ingebrekestelling (WIK of BIK brief met de wettelijke incassokosten) aan je klant gebruiken we tevens het Collect logo. Middels dit logo geven we aan dat Collect het dossier gaat overnemen. Deze aanpak maakt dat de druk op de debiteur steeds verder wordt opgevoerd.

Vervolgacties debiteurenbeheer

Vanuit Collect beginnen we nu met het incassotraject. Daarvoor gebruiken we een mix van verschillende acties, waaronder aangetekend e-mailen en een directe Collect Call met je debiteur. Mocht jouw klant nog steeds geen gehoor geven aan het betalingsverzoek, dan kunnen wij het dossier, indien gewenst, overhandigen aan onze deurwaarder. Met Collect is het debiteuren- en incassoproces helemaal onder controle.

Debiteurenbeheer uitbesteden. Dit is het proces
Dashboard voor happy debiteurenbeheer

Dashboard voor debiteurenbeheer

Het dashboard is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je in een oogopslag je lopende processen kunt bekijken. Met de tool heb je overzicht, kun je goed filteren en gericht werken. Je ziet ook in een oogopslag bij welke debiteuren je zelf een actie moet ondernemen.

De voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden aan Collect

Met een relatief lage investering per debiteur verbetert de gemiddelde betalingstermijn en cashflow. Deze manier van werken bespaart je tijd en levert hogere scores op in debiteurenbeheer.

Ik ben geïnteresseerd in debiteurenbeheer van Collect

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer

“Wij zijn heel happy als ondernemer met Collect. Ons debiteurenbeheer is echt van A tot Z onder controle.”

– Marinus Diepbrink, directeur Klantkaart