MKB debiteurenbeheer

MKB

Het MKB is de motor van onze economie, gezien de grote hoeveelheid MKB – bedrijven in Nederland. Debiteurenbeheer is in deze sector vaak nog een ondergeschoven kindje, ondanks dat dit een cruciaal onderdeel is voor de bedrijfsvoering. In veel gevallen ontbreekt een specifieke debiteurenafdeling en wordt het beheer er vaak door iemand even bij gedaan. Goed MKB debiteurenbeheer vergt echter relatief veel tijd en consequente opvolging van acties.

Kiezen voor MKB debiteurenbeheer van Collect betekent dat je sneller over je cash(flow) kunt beschikken en natuurlijk word je daar blij van.

MKB+ debiteurenbeheer

Voor MKB+ bedrijven die meer dan 500 facturen per maand versturen bieden wij een custom pakket aan. We stellen de inhoud van het pakket gezamenlijk samen. De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en het aantal facturen per maand. Met ons Collect-systeem ondersteunen we je debiteurenbeheer wat zorgt voor optimale continuïteit van jouw proces. Met het persoonlijke dashboard blijf je in control.

Collect maakt het makkelijk voor het MKB

Met ons Collect systeem ondersteunen we je met jouw debiteurenbeheer, dat is een hele zorg minder. Puur voor het ophalen van de factuurdata wordt Collect gekoppeld aan je boekhoudpakket of door middel van een bestandsuitwisseling met bijvoorbeeld Excel. Het proces start vanaf het versturen van de factuur of de vervaldatum. Hierna volgt een geautomatiseerde workflow met ook het eventuele beheer van betalingsregelingen, betwistingen en de afhandeling van vorderingen.

Perfect overzicht over je debiteurenbeheer

Collect heeft nog meer voordelen waardoor je meer tijd en focus hebt voor andere zaken:

  1. Je krijgt een perfect overzicht over je debiteurenbeheer;
  2. Je financiële afdeling hoeft geen ‘debiteurenlijstjes’ meer bij te houden;
  3. Je werkt kostenneutraal doordat jouw klanten sneller gaan betalen;
  4. Bij een incasso streeft Collect ernaar dat je de geïncasseerde incassokosten ook op je rekening krijgt.
Debiteurenbeheer proces van Collect

Ik ben geïnteresseerd in debiteurenbeheer voor MKB

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer

“Wij zijn heel happy als ondernemer met Collect. Ons debiteurenbeheer is echt van A tot Z onder controle.”

– Marinus Diepbrink, directeur Klantkaart