Debiteurenbeheer automatiseren

 

Collect.nlDebiteurenbeheer / Debiteurenbeheer automatiseren

Debiteurenbeheer voor grotere bedrijven

Als goedlopend bedrijf heb je te maken met veel facturen. Het voeren van een gedegen debiteurenbeheer is om deze reden een tijdrovende klus binnen de organisatie. Bovendien kost het naast tijd ook relatief veel geld om een debiteurenafdeling draaiende te houden. Herken jij deze situatie? Collect kan je debiteurenafdeling veel werk uit handen nemen. Een ware aanwinst voor jouw bedrijf dus!

Automatisch communicatieproces
Kies je ervoor jouw debiteurenbeheer te automatiseren via Collect, dan ben je slim bezig. Koppel je boekhoudsysteem met ons Collect platform of upload een factuur en activeer de communicatieflow die bestaat uit brieven, e-mails en sms-berichten. Het gehele traject is geautomatiseerd.

Wel blijf jij altijd in control. De communicatie met jouw debiteuren verloopt op een manier zoals jij dat graag wil. Zo kan er worden gekozen tussen een formele of vriendelijke benadering. Wat beide keuzes overeenkomen is het uiteindelijke doel; de debiteur laten betalen. Tijdens het communicatieproces zal de druk richting de debiteur hierom verder worden opgevoerd. We sporen aan tot handelen, maar doen dit op subtiele wijze; zodat de verstandhouding tussen jou en je klant optimaal blijft.

Debiteurenbeheer automatisatie: De laatste fase
Blijft na de verzending van diverse aanmaningen en incassobrieven de betaling uit, dan kan er een deurwaarder worden ingeschakeld. De deurwaarder gaat met de debiteur in gesprek om te kijken hoe de factuur alsnog betaald kan worden. Denk hierbij aan een regeling voor gespreid betalen.

Debiteurenregisseur 

Bij Collect bieden we al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een financieel specialist die alle beheertaken op zich neemt. Deze expert beschikt – naast dat hij gespecialiseerd is in financiën – vanzelfsprekend ook over alle kennis m.b.t. ons platform waardoor hij in staat is alle beheertaken van jou over te nemen. Ideaal wanneer er binnen je organisatie geen financieel medewerker is of er sprake is van een gebrek aan mankracht en/of kennis wat betreft het debiteurenbeheer. 

Het gaat hierbij o.a. om taken als: 

Het Custom pakket

Het Collect Custom pakket is het meest geschikt voor bedrijven die iedere maand een grotere factuurstroom hebben. Het pakket wordt in overleg met de klant samengesteld. De abonnementsprijs is dan ook afhankelijk van de gekozen features.

Debiteurenbeheer uitbesteden. Dit is het proces

Ik ben geïnteresseerd in debiteurenbeheer van Collect

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


Dankzij Collect hoeven wij veel minder handmatige handelingen te verrichten. Dit bespaart ons veel tijd.”

Esports Game Arena