MKB debiteurenbeheer

Collect.nlDebiteurenbeheer / MKB debiteurenbeheer

MKB debiteurenbeheer

Het debiteurenbeheer in de MKB-sector is een ondergeschoven kindje, en dat is zonde. Het debiteurenbeheer is per slot van rekening een cruciaal onderdeel voor een gezonde bedrijfsvoering. Een specifieke debiteurenafdeling ontbreekt vaak en daarom wordt het beheren van de debiteurenportefeuille er vaak – naast de standaard werkzaamheden – bij gedaan. Een goed MKB-debiteurenbeheer vergt echter relatief veel tijd en een consequente aanpak met gepaste acties op het juiste moment.

Heb je onvoldoende tijd om echt aandacht aan je debiteurenbeheer te besteden? Kies voor MKB debiteurenbeheer van Collect en maak kennis met een snellere cashflow.

MKB+ debiteurenbeheer

Voor de MKB bedrijven die meer dan 500 facturen per maand versturen, biedt Collect het Custom Pakket aan. De inhoud van dit pakket stellen we in overleg met jou samen op, zodat deze volledig op maat is en aan al jouw wensen voldoet. De kosten van dit pakket zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen en het aantal facturen per maand.

Met ons Collect systeem ondersteunen we je debiteurenbeheer waardoor facturen – gemiddeld genomen – sneller worden geïncasseerd. Via het persoonlijke dashboard kun jij in control blijven. Wil je dat wij telefonisch contact opnemen met de debiteur? Vink deze optie dan via het persoonlijke dashboard aan. Jij bepaalt het traject dat wij doorlopen en kunt het op ieder gewenst moment pauzeren of stoppen , en dat allemaal met één muisklik!

Debiteurenbeheer van Collect maakt het makkelijk voor het MKB

Met ons Collect systeem is jouw debiteurenbeheer in goede handen. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw file of boekhoudpakket koppelen aan ons systeem of handmatig de desbetreffende factuur uploaden. Onze happy workflow start wanneer de betaaltermijn van de factuur is verstreken. Aanmaningen gaan de deur uit en indien gewenst worden er sms-berichten en e-mails verzonden. Betalingsregelingen, betwistingen en de uiteindelijke afhandeling van de vorderingen nemen wij volledig voor onze rekening. Volledige ontzorging van je debiteurenbeheer. Wel zo fijn!

 

Verkrijg inzicht

Met Collect zorg je ervoor dat jouw debiteurenbeheer moeiteloos verloopt en altijd up-to-date is. Zelf hoef je geen debiteurenlijstjes meer bij te houden en tijd vrij te maken om alle binnengekomen betalingen te controleren. Bovendien heb je via het online dashboard van Collect altijd inzicht in jouw debiteurenbeheer. Zo kun je op ieder gewenst moment zien welke vorderingen er nog niet betaald zijn en in welke fase de vordering zich bevindt. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Je werkt kostenneutraal doordat jouw klanten sneller overgaan tot betaling en in de meeste gevallen ontvang je ook nog de geïncasseerde incassokosten op je rekening.

Waarom jezelf bezighouden met het beheren van je debiteurenadministratie of een openstaande vordering uitbesteden aan een incassobureau, als je alles onder kunt brengen bij Collect? Je houdt zelf de controle en bent goedkoper uit.

Debiteurenregisseur 

Bij Collect bieden we al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een financieel specialist die alle beheertaken op zich neemt. Deze expert beschikt – naast dat hij gespecialiseerd is in financiën – vanzelfsprekend ook over alle kennis m.b.t. ons platform waardoor hij in staat is alle beheertaken van jou over te nemen. Ideaal wanneer er binnen je organisatie geen financieel medewerker is of er sprake is van een gebrek aan mankracht en/of kennis wat betreft het debiteurenbeheer. 

Het gaat hierbij o.a. om taken als: 

Debiteurenbeheer proces van Collect

Ik ben geïnteresseerd in debiteurenbeheer voor MKB

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


Dankzij Collect hoeven wij veel minder handmatige handelingen te verrichten. Dit bespaart ons veel tijd.”

Esports Game Arena