Eenmalige vordering uit handen geven

Collect.nl /  Eenmalige vordering uit handen geven

Een openstaande factuur?

Krijg je die ene openstaande factuur maar niet geïncasseerd? Blijf er niet mee zitten en besteed het uit aan Collect. Met gebruik van ons Collect logo zetten we een compleet incassotraject in werking. We starten dit traject met de zogenoemde ingebrekestellingsbrief. Mocht je debiteur niet overgaan tot betaling, dan worden er incassokosten in rekening gebracht en vervolgstappen ondernomen.

Een mix van brieven, digitale opties, aangetekende e-mail en een telefonische benadering zijn hier enkele voorbeelden van. Geeft de klant na deze contactmomenten nog steeds geen gehoor aan het betaalverzoek, dan kunnen wij – indien je dat wenst – het dossier uit handen geven aan onze deurwaarder.

Het gehele incassotraject kun jij online volgen via ons online Collect systeem. Het traject pauzeren, omdat er bijvoorbeeld een betalingsregeling is getroffen, is op ieder gewenst moment mogelijk. Jij houdt de regie, wij voeren het uit.

 

Kosten van een eenmalige incasso

Een incassobureau inschakelen voor het incasseren van een openstaande factuur, dat is omslachtig en duur. Het is een veelgehoorde misvatting. Ten minste, niet als je kiest voor Collect.

Voor een vast bedrag van € 22,50 (€ 4,75 bij een abonnement) geef je eenmalig een vordering aan ons uit handen. Voor dit bedrag zetten wij het incassotraject in gang, met als doel om de openstaande factuur zo spoedig mogelijk te incasseren. Dit bedrag betaal je pas als de factuur daadwerkelijk voldaan is. Naast de hoofdsom dient de debiteur de incassokosten te voldoen. De incassokosten komen bij incassering in bezit van ons.

 

Eenmalige vordering uit handen geven als ZZP'er

Een vordering uit handen geven als ZZP’er

Als ZZP’er verstuur jij maandelijks meerdere facturen. Over het algemeen betalen al jouw klanten hun rekeningen op tijd, maar zo nu en dan krijg je te maken met een wanbetaler. Heel vervelend.

Je probeert contact op te nemen met je klant en een afspraak te maken over het betalen van de openstaande factuur. Je hebt reeds een of meerdere aanmaningen verstuurd en telefonisch contact gehad. Helaas is de factuur nog steeds niet geïncasseerd. Wat nu? Een eenmalige vordering uit handen geven aan Collect is dé perfecte oplossing.

 

Eenmalige vordering innen

Voor een laag en vast bedrag nemen wij de eenmalige vordering graag uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de gegevens van de debiteur en de factuur aan te leveren. Wij starten vervolgens het incassotraject met als doel de openstaande vordering te incasseren. Het openstaande bedrag wordt op jouw bankrekening gestort. Hierdoor is een vordering uit handen geven aan Collect de investering van €4,75 absoluut waard.

Een eenmalige vordering uit handen geven? Collect werkt met een vast invorderingstraject volgens vaste kosten en afspraken. Zo weet je van tevoren exact waar je aan toe bent.

 

Meer informatie

Zou je graag meer weten over het uit handen geven van een eenmalige vordering. Of past debiteurenbeheer beter bij jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ja, ik wil een vordering uit handen geven

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


Dankzij Collect hoeven wij veel minder handmatige handelingen te verrichten. Dit bespaart ons veel tijd.”

Esports Game Arena