Eenmalige vordering uit handen geven

Een enkele incassovordering kun je ook eenvoudig uit handen geven aan Collect. Met gebruik van het Collect logo zetten wij een compleet incassotraject in werking. Wij beginnen met de wettelijke ingebrekestelling, de zogeheten formele (WIK of BIK) brief. Vervolgens hanteren we een mix van verschillende acties, waaronder aangetekend e-mailen en een directe Collect Call met je debiteur. Indien de klant na deze contactmomenten nog steeds geen gehoor geeft aan het betalingsverzoek dan kunnen wij, indien gewenst, het dossier overhandigen aan onze deurwaarder. 

Voorbeeld

Voor een vast bedrag van €22,50 wordt Collect ingeschakeld voor het uit handen geven van deze eenmalige vordering. Voor dit bedrag zetten wij het proces in gang om jouw openstaande factuur van bijvoorbeeld € 600,- betaald te krijgen. Naast de hoofdsom brengen wij de wettelijke incassokosten in rekening bij de debiteur, deze betaalt € 600,- plus de incassokosten van € 90,-*. Dit extra geïncasseerde bedrag is een opbrengst voor jou.

* De wettelijke incassokosten worden berekend op basis van de staffel Wet Incassokosten.

 

Eenmalige vordering uit handen geven als ZZP'er

Als ZZP’er een vordering uit handen geven

Heb je meerdere facturen uitstaan, het kan voorkomen dat één van je klanten niet (op tijd) betaalt. Heb je al geprobeerd om de factuur betaald te krijgen met aanmaningen en telefonisch contact? Een eenmalige vordering uit handen geven aan Collect is dan een slimme keuze om het openstaande bedrag toch te kunnen innen.​

Hoe werkt het innen van een eenmalige vordering?

Voor een laag, vast bedrag nemen we jouw eenmalige vordering graag uit handen. Je zorgt voor de aanlevering van gegevens. We gaan ervoor zorgen dat het bedrag van je debiteur op je rekening komt, inclusief de incassokosten. Alles gebeurt volgens een vast invorderingstraject met vaste kosten en afspraken. Hierdoor blijf je in control. Een vordering uit handen geven aan Collect is dus zeker de investering waard.

Ja, ik wil een vordering uit handen geven

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer

“Wij zijn heel happy als ondernemer met Collect. Ons debiteurenbeheer is echt van A tot Z onder controle.”

– Marinus Diepbrink, directeur Klantkaart