Facturatie software

Collect.nl / Facturatie

Met de facturatie software van Collect worden facturen eenvoudig verstuurd en opgevolgd. Hierdoor heb je zelf minder omkijken naar het bewaken van de betaaltermijnen en de daarbij behorende acties en handelingen. Ook brengt de facturatie software een aantal voordelen voor jouw klanten mee. Zo wordt iedere factuur voorzien van een betaallink waarmee de klant via diverse betaalopties – zoals iDeal, PayPal en Creditcard – kan betalen. Ook het laten uitvoeren van een automatische incasso behoort tot de mogelijkheden.

Onze facturatie software is uitermate geschikt voor bedrijven die steeds terugkerende facturen versturen. De innovatieve software maakt in deze gevallen een badge aan waarbij facturen periodiek worden verzonden.

Whitelabel factureren

De facturen die met de facturatie software worden verzonden, passen vanzelfsprekend allemaal binnen jouw eigen huisstijl. Zo bevatten de facturen jouw logo met alle relevante bedrijfsgegevens. Nuttig, wanneer de klant nog vragen heeft over het openstaande saldo.  

Onze facturatie software heeft handige functionaliteiten

Factureer je op basis van het aantal gewerkte uren? Binnen het platform kan je de gewerkte uren eenvoudig registreren en op basis hiervan een factuur versturen naar de klant. Ideaal voor bedrijven die op projectbasis werken.  

Wordt een factuur niet binnen de betalingstermijn betaald? De rekening wordt dan, geheel automatisch, vanuit de facturatie software doorgezet naar de debiteurenbeheerfase. Blijft de betaling ook tijdens deze fase uit, dan volgt – indien gewenst – de incassofase. De fases lopen naadloos in elkaar over, zonder dat je hiervoor enige handelingen dient te verrichten.

Toch ingrijpen, omdat je zelf bijvoorbeeld een betaalafspraak met de klant hebt gemaakt? Je kunt op ieder gewenst moment het proces pauzeren of wijzigen.

Facturatie software voor abonnementen

Meer informatie

Wil je weten wat we op het gebied van facturatie voor jou kunnen betekenen? Wil je vrijblijvend een demo of heb je een andere vraag?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden. Bij Collect zijn we klaar om je volledig te ontzorgen. 

Ja, ik wil informatie over facturatie software

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


Dankzij Collect hoeven wij veel minder handmatige handelingen te verrichten. Dit bespaart ons veel tijd.”

Esports Game Arena