Incassobureau Utrecht

Ik heb een incassobureau in Utrecht nodig. Wat kan Collect voor mij betekenen?

Samenwerken met een incassobureau als Collect heeft grote voordelen. Veel van onze MKB(+)-klanten krijgen sneller dan gemiddeld hun uitstaande geld en ze houden werktijd over. Hun bestaande boekhoudsysteem is gekoppeld aan ons geautomatiseerde opvolgingssysteem. Hun debiteuren worden op een gestructureerde en klantvriendelijke manier benaderd. We zorgen voor de totale workflow – eventueel tot en met de gerechtsdeurwaarder en de analyse. Via een intuïtief en gebruiksvriendelijk online dashboard kun je het proces op elk moment controleren. Je kunt kiezen voor een maandelijks Professioneel of Compleet Pakket, afhankelijk van het aantal te versturen facturen. Je krijgt een perfect overzicht van je debiteurenbeheer, zonder nog ‘debiteurenlijstjes’ bij te hoeven houden. Vaak werkt een Collect-abonnement kostenneutraal doordat debiteuren sneller en beter betalen. Eventuele geïncasseerde incassokosten komen altijd terug op je rekening.

Incassobureau Utrecht: voor iedere ondernemer

Voor grootzakelijke klanten (MKB+) die meer dan vijfhonderd facturen per maand versturen, heeft Collect een speciaal pakket-op-maat. Wil je als ZZP’er een eenmalige vordering uit handen geven, Collect regelt het voor je via een vast invorderingstraject. Je blijft in control en de incassokosten komen terug op je rekening. Ben je accountant en verantwoordelijk voor de administratie van je klanten, dan is debiteurenbeheer door Collect een veilige en tijdbesparende keuze. Voor elke klant kun je het abonnement selecteren dat het beste aansluit op hun bedrijfsgrootte en de manier waarop ze met hun cliënten communiceren.

Wat heeft Utrecht te bieden

Domstad Utrecht heeft 347.483 inwoners (2018) en is vooral bezienswaardig om haar grachten, de Dom en diverse musea. Utrecht is centraal gelegen in Nederland en per snelweg goed bereikbaar. Ook voor het openbaar vervoer is de stad een knooppunt. Utrecht heeft een groot treinstation en beschikt over goed (streek)bus- en tramvervoer.

Informatie aanvragen

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact incassobureau