Over Collect

Wij zijn Collect. Jouw persoonlijke assistent voor een happy debiteurenbeheer. Ons doel is debiteuren zo spoedig mogelijk laten betalen. Maar wel op een vriendelijke manier. Het incasseren van jouw openstaande facturen wordt zo versneld en je cashflow verhoogd. Zo bouwen we met jou een duurzame relatie op, waarvan we beiden ontzettend blij worden.

Collect is een dochterneming van PTI, een bedrijf dat al meer dan 25 jaar slimme processen bouwt voor de nutsector. Met de kennis en ervaring die we in huis hebben, bedient PTI via Collect nu ook de markt voor debiteurenbeheer.

De visie en missie van PTI

Samenwerken met klanten en partners om gebruikers te ontzorgen; PTI bereikt het met haar expertise op het gebied van dynamische communicatiesystemen. Doordat PTI innovatief bezig is en altijd een aantal stappen vooruitdenkt om het gebruikersgemak van haar klanten te vergroten, zorgt ze ervoor dat haar bestaansrecht groot is. Ingewikkelde technische processen worden op een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke wijze gemanaged en dat zorgt ervoor dat de tevreden klantendatabase van PTI na 25 jaar nog steeds groeit.

ISO 9001 en 27001

PTI is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat alle medewerkers volgens strakke werkprocessen te werk gaan en dat er aan de eisen omtrent data- en informatiebeveiliging wordt voldaan. Zo zijn alle klanten en hun gegevens bij PTI beschermt tegen externe aanvallen. Een veilige gedachte.

ISO certificering

Meer informatie
Zou je graag meer te weten komen over PTI en/of Collect? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je vol enthousiasme graag meer over onze dienstverlening.

Informatie aanvragen

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


“Wij zijn heel happy als ondernemer met Collect. Ons debiteurenbeheer is echt van A tot Z onder controle.”

– Marinus Diepbrink, directeur Klantkaart