Over Collect

Collect.nl / Over Collect

Collect

Collect is onderdeel van AAACollect, dochterneming van PTI. Dit is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar slimme processen bouwt voor de nutsector. Met de kennis en ervaring die we in huis hebben, bedient PTI via Collect nu ook de markt voor debiteurenbeheer. AAACollect bestaat naast Collect ook uit Stream Incasso. Beide labels zijn hieronder toegelicht.

Uw debiteurenbeheer uitbesteden zodat het op een efficiënte en kostenbesparende manier gebeurd? Dat kan met Collect.

Geautomatiseerd debiteurenbeheer

Betaaltermijnen controleren, binnengekomen betalingen inboeken, herinneringsbrieven versturen en de klant bellen om te vragen waarom de betaling uitblijft; het behoort allemaal definitief tot het verleden wanneer u besluit uw boekhoudprogramma te koppelen aan ons Collect-systeem.

Overgaan tot incasso

Wordt een openstaande factuur niet tijdig betaald en reageert uw klant niet op de herinneringen, dan zal het debiteurenbeheertraject automatisch overgaan in het incassotraject. De status van bepaalde facturen inzien en/of het incassotraject op een bepaald moment pauzeren of stopzetten? Middels het online dashboard houdt u zelf – als u dit wenst – de controle.

Een gedegen debiteurenbeheer voeren hoeft niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn wanneer u kiest voor Collect.

Stream ontzorgt. Bij Stream ligt de aandacht bij het op sociaal-maatschappelijke wijze incasseren van de openstaande factuur.

Passende tone of voice

Gedurende het incassotraject wordt uw klant op diverse manieren – zowel schriftelijk als telefonisch – benadert. Hierbij krijgt deze de ruimte om zijn/haar verhaal te doen en om een betalingsregeling te treffen. Zit uw klant in de schuldhulpverlening? Dan gaan wij daarmee in gesprek.

Vervolgproces

Lukt het niet om de vordering te incasseren of tot een betalingsregeling te komen, dan behoort het inschakelen van een maatschappelijke deurwaarder tot de mogelijkheden. Echter zullen wij dit laatste altijd trachten te voorkomen, aangezien met een gerechtelijke procedure extra kosten worden gemaakt en de relatie tussen u en uw klant kan worden verstoord.

Op klantvriendelijke wijze de vordering incasseren, dat is Stream.

De visie en missie van PTI

Samenwerken met klanten en partners om gebruikers te ontzorgen; PTI bereikt het met haar expertise op het gebied van dynamische communicatiesystemen. Doordat PTI innovatief bezig is* en altijd een aantal stappen vooruitdenkt om het gebruikersgemak van haar klanten te vergroten, zorgt ze ervoor dat haar bestaansrecht groot is. Ingewikkelde technische processen worden op een professionele, betaalbare en gebruiksvriendelijke wijze gemanaged en dat zorgt ervoor dat de tevreden klantendatabase van PTI na 25 jaar nog steeds groeit.

* PTI bouwt de meest complete planning applicatie voor het afhandelen van al uw buitendienst werkzaamheden. Innovatie in optima forma.

ISO 9001 en 27001

PTI is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat alle medewerkers volgens strakke werkprocessen te werk gaan en dat er aan de eisen omtrent data- en informatiebeveiliging wordt voldaan. Zo zijn alle klanten en hun gegevens bij PTI beschermt tegen externe aanvallen. Een veilige gedachte.

ISO certificering

Meer informatie
Zou je graag meer te weten komen over PTI en/of Collect? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je vol enthousiasme graag meer over onze dienstverlening.

Informatie aanvragen

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


Dankzij Collect hoeven wij veel minder handmatige handelingen te verrichten. Dit bespaart ons veel tijd.”

Esports Game Arena