Over Collect

Collect is jouw persoonlijke assistent voor happy debiteurenbeheer. Debiteuren benaderen we op een vriendelijke manier en we maken het hen eenvoudig om te betalen. Voor onze abonnees verkorten we hiermee de betalingstermijn van hun debiteuren en we verhogen hun cashflow. Zo bouwen we met hen een duurzame relatie op.

Collect is een dochteronderneming van PTI. Dit bedrijf bouwt al 25 jaar slimme processen (SaaS) voor de nutsector. Met hun kennis en ervaring bedient PTI via Collect nu ook de markt voor debiteurenbeheer.

Haar visie

Met klanten en partners samenwerken om gebruikers te ontzorgen. Dat doet PTI met expertise over dynamische communicatiesystemen. Werkprocessen worden snel ingericht met modulair opgebouwde oplossingen en geoptimaliseerd door het eindgebruikersgedrag te voorspellen met data-analyse.

Haar missie

PTI’s bestaansrecht is een innovatieve organisatie te zijn die andere bedrijven ondersteunt om technische processen op een professionele en betaalbare manier te managen.

 

ISO 9001 en 27001

PTI is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Met ISO 9001 bewijst PTI dat er door alle medewerkers volgens strakke werkprocessen wordt gewerkt. PTI is ook in het bezit van een ISO 27001 certificering. Dat wil zeggen dat PTI bewijst dat aan de eisen wordt voldaan omtrent data- en informatiebeveiliging. Zo worden klantgegevens beschermt tegen externe aanvallen.  

ISO certificering

Informatie aanvragen

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een
e-mail sturen naar info@collect.nl
.

Contact footer

“Wij zijn heel happy als ondernemer met Collect. Ons debiteurenbeheer is echt van A tot Z onder controle.”

– Marinus Diepbrink, directeur Klantkaart