Tarieven

Een geschikt pakket voor elke ondernemer

Benieuwd naar de abonnementstarieven van Collect? Iedere ondernemer vindt bij ons een passend pakket.

Heb je relatief veel slecht betalende debiteuren? Bekijk de pakketten ‘Professioneel’ en ‘Compleet’ dan eens. Verstuur je maandelijks meer dan 500 facturen? Wij leveren ook maatwerk.

Ben je werkzaam als ZZP’er en verzend je enkele facturen per maand? Een debiteurenbeheerpakket is dan overbodig. Onze dienst ‘Eenmalig’ past in dit geval beter bij jouw situatie. Hiermee kan je een eenmalige vordering uit handen geven, nadat je eerst zelf hebt geprobeerd de vordering te innen. Als dat niet is gelukt komt Collect om de hoek kijken. Deze oplossing biedt ook kansen voor bedrijven met een hechte klantenkring die in een B2C markt actief zijn. Bijvoorbeeld glazenwassers en schilders.


*Voor uitgebreide informatie over onze prijzen kan je onderaan deze pagina het tarievenblad aanvragen.

Voor prijsdetails download ons tarievenblad

Je ontvangt per email een download link.

* verplichte velden

 

Download tarievenblad

Collect debiteurenbeheer, happy flow

Van facturatie en beheer tot het incassotraject en de deurwaarder. Bij Collect regelen we het gehele proces voor je. Jouw klant c.q. debiteur wordt op een klantgerichte manier meegenomen in het betalingsproces. Een vriendelijke benadering vinden wij namelijk erg belangrijk. Jouw relatie tot je klant mag er per slot van rekening niet onder lijden. Wil je liever een formelere aanpak? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij Collect bewegen we graag met jou mee.

Besteed het debiteurenbeheer uit aan Collect en start direct met het besparen van tijd en geld. Zodat jij je kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

In de afbeelding hiernaast is te zien dat het debiteurentraject tot aan de WIK-brief loopt. Vanaf de zogenoemde WIK-brief start het incassotraject.

Ik ben geïnteresseerd in debiteurenbeheer van Collect

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kan ook een e-mail sturen naar info@collect.nl.

Contact footer
Alleen voor aanvragen van bedrijven (die bij de KVK zijn ingeschreven).


“Wij zijn heel happy als ondernemer met Collect. Ons debiteurenbeheer is echt van A tot Z onder controle.”

– Marinus Diepbrink, directeur Klantkaart